Ιστορικό

Η Τεχνοδομική ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των ανεγέρσεων, αναστηλώσεων και ανακαινίσεων ιδιωτικών χώρων, κατοικιών.

Η ιστορία μας ξεκινά από το 1979 όταν οι ‘Οικοδομικές Επιχειρήσεις Νίκος Ρογκάκος και ΣΙΑ ΕΕ’  άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα των ανεγέρσεων οικιών και διαχείρισής τους.

Το 1992, και λόγω αύξησης του όγκου εργασιών της εταιρίας, αυτή μετατράπηκε σε ΑΕΒΕ με την επωνυμία ‘Τεχνοδομική ΑΕΒΕ’. Μέχρι σήμερα έχει αναλάβει απευθείας ή ως ανάδοχος εταιρία την ανέγερση και αναστήλωση εκατοντάδων κτιρίων, μονοκατοικιών, πολυκατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων, και ξενοδοχειακών μονάδων. Ενώ τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στον τομέα των ανακαινίσεων παντός είδους χώρων.

Ποιοι είμαστε

Η Τεχνοδομική ΑΕΒΕ απαρτίζεται από ειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό και επιστημονικό δυναμικό, με μεράκι και αγωνία να ακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις και να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας. Όλοι οι συνεργάτες μας διαθέτουν την απαραίτητη εκπαίδευση αλλά και εμπειρία που αποκτήθηκε στην πράξη και αξιολογούνται συνεχώς για τη διασφάλιση του επιθυμητού αποτελέσματος σε κάθε τους εργασία.

Στόχος μας είναι η ποιότητα, η ασφάλεια και η καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη χωριστά. Άλλωστε, η ανάληψη από εμάς ενός έργου ή μιας απλής ανακαίνισης τελικό στόχο έχει την εξοικονόμηση από μέρους σας χρόνου και χρήματος.

Όραμά μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ανταπόκριση μας στις επιθυμίες σας. Μόνιμο μέλημά μας είναι η επιθυμία σας για ανανέωση και αλλαγή του χώρου σας να επιτυγχάνεται με τη μέγιστη ασφάλεια και το μικρότερο δυνατό κόστος και το αποτέλεσμα να είναι άκρως λειτουργικό με βάση τις ανάγκες σας.