Ολική ανακαίνιση μπάνιου

  • Jul 31, 2018
Μπάνιο από την αρχή για αυτό το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους!

  Στην αριστερή πλευρά της εικόνας, φαίνεται το μπάνιο όπως ήταν στην αρχή των εργασιών της ανακαίνισης. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, η μπανιέρα βρισκόταν στα αριστερά, ο νιπτήρας στα δεξιά ενώ, η λεκάνη ήταν στο βάθος, κάτω από το παράθυρο. Έτσι, μεγάλο μέρος του χώρου έμενε αναξιοποίητο και η αίσθηση που δημιουργούσε σε όποιον το χρησιμοποιούσε ήταν αυτή ενός παλιού και μικρού μπάνιου.

  Οι εργασίες που έγιναν στο μπάνιο της φωτογραφίας, ήταν, αρχικά, απομάκρυνση όλων των ειδών υγιεινής καθώς και των πλακιδίων. Στη συνέχεια, αφαιρέθηκαν όλες οι παλιές σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης και τοποθετήθηκαν νέες, στα σημεία που φαίνονται στην δεξιά πλευρά της εικόνας. Δημιουργήθηκε, λοιπόν, νέα ντουζιέρα, με προστατευτικό τζάμι από κρύσταλλο ασφαλείας και η λεκάνη, με μηχανισμό μερικής και ολικής ροής, μεταφέρθηκε στην πλευρά που ήταν η παλιά μπανιέρα. Έτσι, δημιουργήθηκε περισσότερος χώρος προς αξιοποίηση, με ντουλάπι δίπλα στην λεκάνη καθώς και κάτω από τον νιπτήρα. Η χρήση του προστατευτικού της ντουζιέρας δίνει στο χώρο την αίσθηση που όλοι ζητάμε από το μπάνιο μας. Να είναι ένας μεγάλος και άνετος χώρος, όπου δεν χρειάζεται να στριμώχνεται κανείς!

  Αν σας εντυπωσίασε το αποτέλεσμα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε μαζί τι μπορούμε να κάνουμε στο δικό σας μπάνιο!