Σταμπωτά δάπεδα

  • Mar 15, 2018
Μια έξυπνη και οικονομική λύση για τα δάπεδα εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας είναι εδώ.

Σταμπωτά δάπεδα συναντάμε συχνά στην καθημερινότητά μας, σε δημόσιους χώρους, σε πάρκινγκ αλλά και σε εξωτερικούς χώρους και πιλοτές τόσο μονοκατοικιών όσο και πολυκατοικιών. Ο λόγος της ευρείας χρήσης τους είναι η μεγάλη ανθεκτικότητά τους στο χρόνο, η χαμηλή τιμή τους σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική τους. Είναι σύνηθες πολλές φορές να συγχέονται τα σταμπωτά δάπεδα με πλακόστρωτα δάπεδα ή τη χρήση πέτρας, υψηλής ποιότητας και αντίστοιχου κόστους.

Υπάρχει πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, προσομοιάζοντας σχεδόν σε όλα τα είδη πέτρας ή κυβόλιθων που μπορείτε να φανταστείτε. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη τεχνική και να ταιριάξει απόλυτα αισθητικά σε όλες τις αρχιτεκτονικές και τα φυσικά τοπία ή κήπους.

Η ευρεία χρήση τους οφείλεται, εκτός της αισθητικής τους, στην μεγάλη αντοχή τους τόσο σε ακραίες θερμοκρασίες, όσο και στην αντοχή τους σε μεγάλες καταπονήσεις. Έτσι, δεν είναι ασυνήθιστο να χρησιμοποιείται η εν λόγω τεχνοτροπία και σε δρόμους συχνής διέλευσης ακόμα και βαρέων οχημάτων.

Εν συντομία, το σταμπωτό δάπεδο είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μπετόν, με προσθήκη δομικού πλέγματος και ινών προπυλενίου. Στη συνέχεια προστίθενται σκληρυντικά υλικά και χρώμα, εφαρμόζεται η επιθυμητή στάμπα – μοτίβο και τέλος επιτυγχάνεται η πλήρης στεγανοποίηση και λείανση με εφαρμογή ειδικών χημικών ουσιών.

Το κόστος σε συνδυασμό με αντοχή και αισθητικό αποτέλεσμα, κάνουν το σταμπωτό δάπεδο μια ελκυστική λύση για κάθε χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τις καταλληλότερες λύσεις για το χώρο σας.