Συχνές Ερωτήσεις

Είναι σύνηθες να θεωρούμε ότι εάν ψάξουμε αρκετά θα βρούμε τα ανάλογα συνεργεία, στην επιθυμητή τιμή. Ελλοχεύει όμως ο κίνδυνος λόγω κακοτεχνιών ή μη χρήσης σωστών υλικών να προκύψουν φθορές σε άλλα τμήματα του σπιτιού ή στο ίδιο το έργο, με αποτέλεσμα το κόστος επιδιόρθωσης να είναι τελικά πολύ μεγαλύτερο από τον προϋπολογισμό που είχατε κάνει αρχικά.

Συχνά, υπάρχει η τάση να συγχέονται οι δύο αυτές έννοιες. Στην περίπτωση της ανακαίνισης εκτελούνται και οικοδομικές εργασίες, όπως αλλαγή πλακιδίων, αφαίρεση ή/και προσθήκη εσωτερικών τοίχων, προσθήκη ή αφαίρεση παραθύρων, σοβάτισμα κ.α. και το τελικό στάδιο είναι η διακόσμηση του χώρου. Ενώ, στην περίπτωση της διακόσμησης αλλάζουμε απλά τα έπιπλα και την διάταξη τους στα υπάρχοντα δωμάτια για την μέγιστη λειτουργικότητα και αξιοποίηση του χώρου ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να περιέχει και το απλό βάψιμο τοίχων. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καταλληλότερη λύση για τον χώρο σας.

Η μόνη σας υποχρέωση αφού συμφωνηθούν οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν είναι να διαλέξετε τα πλακάκια, τα έπιπλα και τα χρώματα που θέλετε να έχει ο χώρος σας. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!

Μπορούμε να δούμε μαζί τις εργασίες που επιθυμείτε να κάνετε, το χώρο που έχετε και κατόπιν να συντάξουμε δωρεάν μια προσφορά που να αντιστοιχεί στις ανάγκες σας και στην οικονομική σας δυνατότητα. Μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι υπάρχουν υλικά ανώτατης, μέσης και χαμηλότερης ποιότητας με το αντίστοιχο κόστος. Η επιλογή των υλικών ανώτατης και μέσης είναι ενδεδειγμένη για εμάς, αλλά εφόσον το επιθυμείτε, λόγω κόστους, μπορεί να γίνει και χρήση χαμηλότερης ποιότητας υλικών, με το αντίστοιχο κόστος.

Βεβαίως και μπορεί να γίνει αυτό, αρκεί να πραγματοποιηθούν τα αρχικά βήματα της ανάθεσης του έργου που ακολουθεί η εταιρία μας.

Αρχικά θα πρέπει να συναντηθούμε στο χώρο προς ανακαίνιση, με εσάς ή κάποιον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό σας, για να καταγράψουμε τις εργασίες που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, να συντάξουμε την οικονομοτεχνική προσφορά και να διαμορφώσουμε μαζί την τελική της μορφή. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη ξανά στο πέρας των εργασιών για την τελική παράδοση του έργου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους μα φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο εργασιών, ενώ ο υπεύθυνος της ανακαίνισης θα είναι καθημερινά στη διάθεσή σας για οτιδήποτε τον χρειαστείτε.

Στο παρόν site 'συστεγάζονται' δύο εταιρίες με διακριτούς ρόλους η καθεμία. Η ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΕΒΕ αναλαμβάνει αμιγώς εργασίες ανέγερσης. Ενώ, η Ε. ΡΟΓΚΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες ανακαίσης και αναμόρφωσης οικημάτων και επαγγελματικών χώρων. Οπότε για την ανακαίνιση του σπιτού σας θα συνεργαστείτε με την Ε. ΡΟΓΚΑΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό, που διαφαίνεται άλλωστε και από το μέγεθος του portfolio μας, μέρος του οποίου μπορείτε να δείτε στην κατηγορία 'Τα Έργα μας'.